Termeni si conditii

Termeni si conditii privind serviciile furnizate de catre Nyx Art Photo S.R.L si achizitionate prin intermediul website-ului noctisart.com

 1. Informatii de identificare ale Prestatorului si detinatorului website-ului

Website-ul noctisart.com este detinut si operat de catre:

Societatea Nyx Art Photo S.R.L., persoana juridica de drept privat roman

Sediul social: Jud. Ilfov, Oras Popesti Leordeni, str. Eclipsei nr. 125 C, et. 1, ap. 3

EUID: ROONRC. J23/3849/2019

CUI: 34992221

cont IBAN: RO17RNCB0070147581100001

adresa de posta electronica: contact@noctisart.com

Telelefon: 0732.664.894

 1. Prevederi generale

Acest document (denumit in continuare si “Termeni si conditii”), are rolul de a va face cunoscute informatiile pe care Noi, in calitate de prestator de servicii, trebuie sa vi le aducem la cunostinta, daca:

 • va incadrati in notiunea de “consumator” (astfel cum acesta este definita mai jos), in cazul in care incheiati cu Noi, un contract la distanta, astfel cum acesta este definit de catre O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

 • sunteti un profesionist, in cadrul contractelor incheiate intre profesionisti.

 1. Definitii

Beneficiar – Dumneavoastra indiferent daca sunteti o persoana fizica sau juridica.

Comanda – manifestarea Dvs. de vointa, in sensul de a achizitiona unul sau mai multe dintre serviciile publicate pe website-ul noctisart.com, realizata prin completarea sectiunii “Completeaza formularul”si transmiterea acesteia catre Noi prin intermediul interfetei grafice a website-ului.

Contul de utilizator sau contul – sectiunea din website-ul noctisart.com, ce poate fi accesata pe baza unei adrese de posta electronica si o parola si care va permite Dvs., transmiterea comenzii si care contine informatii despre Dvs si istoricul Dvs in relatie cu website-ul noctisart.com (comenzi, facturi fiscale etc.). Dvs. sunteti responsabil sa va asigurati ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.

Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Noi si Dvs, fara prezenta fizica simultana a partilor. Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

Cosul meu/de cumparaturi – sectiune din contul de utilizator care va permite Dvs. sa adaugati produse sau servicii pe care doriti sa le achizitionati, la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;

Date cu caracter personal– inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prestator – Nyx Art Photo S.R.L., cu datele de identificare mentionate in articolul 1 (denumit in continutul prezentului document si “Noi”);

Plata – este operatiunea de plata efectuata de catre Dvs. pentru serviciile comandate, prin procesatorul de plati si conform detaliilor din factura comunicata Dvs. dupa plasarea comenzii;

Servicii – orice servicii prestate de catre Noi si publicate pe website-ul noctisart.com, care urmeaza a fi prestate Dvs. de catre Noi, pe baza Comenzii Dvs. efectuate prin intermediul website-ului;

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile serviciilor, publicate pe website-ul noctisart.com.

Termeni si conditii – acest document, care are rolul de a reglementa conditiile generale de prestare a serviciiilor catre Dvs.;

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu de catre Noi, Dvs, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri cu care Noi colaboram.

 1. Servicii

Continutul serviciilor pe care le prestam pentru Dvs., este descris pe website-ul nostru.

Toate elementele grafice folosite pentru descrierea serviciilor disponibile pe website-ul nostru (precum: imagini statice si/sau dinamice, prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. Comanda

Dvs. puteti efectua Comenzi prin interfata grafica a website-ului nostru, efectuand urmatorii pasi:

 • completarea tuturor spatiilor din sectiunea „Completeaza formularul”;

 • selectarea serviciului pe care doriti sa il achizitionati;

 • lecturarea si studierea prezentului document;

 • acceptarea expresa a termenilor si conditiilor din prezentul document;

 • daca este cazul, confirmarea Dvs. expresa:

  • ca ati luat la cunostinta despre „dreptul Dvs. de retragere”, astfel cum acesta este reglementat de catre O.U.G. 34/2014;

  • ca doriti prestarea serviciului intr-un termen mai scurt de 14 zile de la efectuarea comenzii, situatie in care va veti pierde „dreptul de retragere”

 • finalizarea comenzii prin efectuarea plati contravalorii serviciului ales, prin intermediul procesatorului de plati cu care Noi colaboram;

Doar in ipoteza in care comanda este finalizata, acesta reprezinta o comanda ferma, la care Noi va vom raspunde.

Prin finalizarea comenzii, Dvs. confirmati si garantati ca toate datele furnizate noua sunt corecte, complete si reale la data plasarii comenzii.

Totodata, prin transmiterea comenzii, Dvs. consimtiti ca Noi sa va putem contacta, prin intermediul postei electronice sau a telefonului, strict pentru aspecte ce tin de incheierea, executarea sau inceterea contractului.

 1. Pretul si modalitatile de plata

Preturile aferente serviciilor disponibile si publicate pe website-ul noctisart.com, reprezinta pretul total al serviciilor. In ipoteza in care avem obligatia legala de a colecta taxa pe valoarea adaugata a serviciilor, preturile afisate pe website, vor include acesta taxa.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda.

Pe baza comenzii, Noi va vom emite pentru serviciile comandate, o factura fiscala in format electronic, acesta fiindu-va comunicata pe adresa de email indicata in formularul de comanda. In acest caz, obligatia Dvs. este aceea de a ne furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Nu suntem responsabili pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Dvs., precum, dar fara a se limita la: comisioane de tranzactie sau comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca Dvs., in cazul in care moneda contului Dvs. bancar difera de RON.

 1. Incheierea contractului

Comunicarea dintre Noi si Dvs. in vederea efectuarii comenzii, precum si confirmarea acesteia, se va derula doar prin posta electronica.

O data ce comanda a fost finalizata, Dvs. veti primi o notificare din partea noastra, privind inregistrarea si acceptarea comenzii de catre Noi.

Doar primirea de catre Dvs. a acestei notificari, in care va informam ca am acceptat comanda, are ca efect incheierea contractului intre Dvs. si Noi. Contractul se va incheia pe baza termenilor si conditiilor din acest document.

In ipoteza in care va vom informa ca nu am acceptat comanda Dvs., contractul nu se incheie.

Ne dorim sa onoram toate comenzile pe care le primim de la clientii nostri, insa, in anumite cazuri precum cele de mai jos, vom fi nevoiti sa nu acceptam comanda Dvs.:

 • suma platita de catre Dvs. nu a fost virata in contul nostru bancar;

 • datele furnizate de catre Dvs. sunt incomplete si/sau incorecte si fac imposibila finalizarea tranzactiei;

 • in cazul in care unul sau mai multe dintre serviciile comandate de catre Dvs. nu poate fi prestat de catre Noi;

In toate cazurile in care nu vom accepta comanda Dvs., va vom returna in contul bancar din care ne-ati efectuat plata, contravaloarea serviciului sau serviciilor achitate, in termen de maxim 14 zile.

 1. Drept de retragere

Desi ne dorim sa ramaneti clientul nostru, va informam ca va puteti reevalua decizia de a incheia contractul cu Noi. Astfel, daca doriti sa nu va mai prestam serviciile ce fac obiectul contractului, va rugam sa ne informati despre aceasta decizie, in scris, prin intermediul postei electronice, la adresa: contact@noctisart.com.

Nu trebuie sa va justificati decizia, insa am aprecia daca ne-ati informa despre motivul pentru care ati luat acesta decizie.

Termenul in care va puteti exercita acest drept este de 14 zile calendaristice si incepe sa curga din ziua imediat urmatoare in care ati incheiat contractul cu Noi. Zilele de sarbatori legale, sambetele si duminicile sunt incluse in cele 14 zile calendaristice. Cu toate acestea, daca ultima zi a termenului este intr-una dintre aceste zile, acesta se va prelungi automat pana la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare.

Exercitarea acestui drept de retragere este gratuita.

Va vom returna toate sumele achitate in baza contractului pe care doriti sa il incetati, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care ne informati. Sumele va vor fi restituite in contul bancar din care ati efectuat plata.

Dupa expirarea acestor 14 zile calendaristice si daca serviciile ce fac obiectul contractului nu au inceput sa fie prestate, nu va veti mai putea exercita dreptul de retragere.

De asemenea, daca ne solicitati expres sa va prestam serviciul sau serviciile comandate, inainte de expirarea termenului de 14 zile, va informam ca va veti pierde dreptul de retragere.

 1. Prestarea serviciilor

Serviciile noastre va vor fi furnizate in conformitate cu termenii si conditiile din acest document, precum si in conformitate cu specificatiile fiecarui serviciu publicate in sectiunea aferenta acestora de pe website-ul noctisart.com.

 1. Raspundere

Nu raspundem pentru dificultatile tehnice care pot aparea in functie de dispozitivul folosit de catre Dvs. pentru accesarea sau folosirea website-ului noctisart.com, precum si de capabilitatile tehnice si functionale ale acestui dispozitiv.

 1. Confidentialitatea

Va asiguram ca vom pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura furnizate de catre Dvs. pentru derularea contractului si onorarea comenzilor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in cazul in care avem o obligatie legala in acest sens.

Prin intermediul website-ului noctisart.com, Dvs. ne veti furniza anumite date cu caracter personal, care vor fi colectate si prelucrate de catre Noi in scopul furnizarii serviciilor comandate de catre Dvs. (cum ar fi, nume si prenume, nume de telefon, adresa de e-mail).

Mai multe informatii referitoare la modalitatea in care Noi va prelucram datele cu caracter personal, puteti regasi in Politica privind fisierele de tip cookie, precum si in Politica de Confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, care fac parte integranta din contractul incheiat cu Noi.

 1. Forta majora

Nici Noi si nici Dvs., nu vom fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale asumate, daca o astfel de neexecutare, la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este orice eveniment extern contractului si vointei partilor, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, atat Dvs., cat si Moi, vom avea dreptul de a ne notifica incetarea de plin drept a contractului, fara ca nici Noi si nici Dvs, sa putem pretinde celeilalte parti, daune-interese, sau repunerea partilor in situatia anterioara incheierii contractului.

 1. Prevederi finale

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Noi si Dvs., derivand din utilizarea website-ului noctisart.com si/sau contractul incheiat intre Noi si Dvs., se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi deferite spre solutionare catre instantele judecatoresti romane competente.

Va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, (contact: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, tel: 021-9551; e-mail: cabinet@anpc.ro) sau Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor, dupa caz, inclusiv prin depunerea unei sesizari on-line la adresa: reclamatii.anpc.ro

De asemenea, aveti posibilitatea de a ne transmite in orice moment, pe parcursul utilizarii website-ului nostru, precum si pe parcursul derularii relatiei contractuale, intrebari cu privire la orice aspect in legatura cu utilizarea website-ului sau executarea contractului dintre noi.

Nyx Art Photo S.R.L.

Prevederi in vigoare din 30 Septembrie 2021