REGULAMENT iNSCRiERi – CAMPANiE OKiAN

VOUCHER REDUCERE 15 % LA PRIMUL MODUL DE CURSURI DE MANGA, NIVEL ÎNCEPATOR

PERIOADA ÎNSCRIERI: 4 – 11 FEBRUARIE 2022

Art.1 Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Organizatorul campaniei este NYX ART PHOTO SRL, cu sediul în Oraș Popesti Leordeni, str. Eclipsei, nr. 125C, Jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/3849/02.09.2019, CUI 34992221. În continuare, NYX ART PHOTO SRL va fi denumită “Organizator”.

Art. 1.2. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa  publicul despre aceste modificări.

Art. 2 Obiectul campaniei

Art 2.1 Obiectul Campaniei îl reprezintă „codul de reducere” 𝗢𝗞𝗜𝗔𝗡𝟭𝟱𝗡𝗢𝗖𝗧𝗜𝗦, oferit de către Organizator în parteneriat cu Okian.

Art 2.2. Codul de reducere este valabil strict pentru înscrierea în grupele de nivel începator:

- Grupa Aki (peste 14 ani) - Sâmbătă, ora 14:00 din 19 Feb 
- Grupa Ichi (10-13 ani) - Sâmbătă, ora 10:00 din 26 Feb  

Art.3 Durata campaniei

Art 3.1. Durata campaniei și implicit valabilitatea codului de reducere se aplică doar înscrierilor efectuare în perioada 04.02-11.02.2022, online pe https://noctisart.com/cursuri-de-manga/ sau prin email la contact@noctisart.com. Alte surse nu vor fi luate în considerare.

Art.4 Reguli și Condiții de participare

Art 4.1. Înscrierea în aceasta campanie se poate face de către orice persoană juridică sau persoană fizică, ce a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei care foloseste codul de reducere, numit in continuare “participant”

Art 4.2 Beneficiarii cursurilor pot fi doar persoane fizice care îndeplinesc următoarele condiții:

- Pentru grupa Aki, vârsta cuprinsă între 14 și 99 ani, inclusiv.
- Pentru grupa Ichi, vârsta cuprinsă între 10 și 13 ani, inclusiv. 
Înscrierea efectivă a beneficiarilor cursului care au sub 18 ani se face de către participantul care îndeplineste rolul de parinte/aparținător al minorului, în caz contrar înscrierea nu va fi acceptată.

Art 4.3 Pentru a beneficia de reducere în momentul înscrierii, codul 𝗢𝗞𝗜𝗔𝗡𝟭𝟱𝗡𝗢𝗖𝗧𝗜𝗦 trebuie mentionat în sectiunea „Mesaj” din formularul de înscrieri pe de website-ul NoctisArt.com, pagina https://noctisart.com/cursuri-de-manga/ , împreună cu toate detaliile cerute de formular sau prin email la: contact@noctisart.com împreuna cu numele, prenumele și datele de contact ale partipantului și ale beneficiarului cursurilor conform cu Art 4.2

Art 4.4 Înscrierea în cadrul grupelor se face în limita celor 10 locuri disponibile la fiecare grupă. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza înscrierile ulterioare atingerii numarului de 10 participanti pentru fiecare grupă.

Art 4.5 Prin participarea la această campanie, Participantul își dă acordul pentru colectarea datelor cu caracter personal de către Organizatorul campaniei promoționale. Datele personale colectate includ: Nume, Prenume, Nr. Telefon, Adresa email.

Art 5. Cum se aplică reducerea

Art 5.1 Costul unui modul de cursuri are valoarea standard de 900 lei și include 12 ședinte. Plata se poate efectua integral sau în 3 rate egale, de câte 300 lei. Reducerea de 15 %, în valoare de 135 lei, se aplică sumei integrale indiferent de modul de plată ales. Aceasta se scade din suma totală sau din valoarea ultimei rate după cum urmează:

- Plată integrală: cost final 756 Lei
- Plată în 3 rate egale: prima rată 300 lei, a doua rată 300 lei, a treia rată 165 lei

Art 6. Politica de condifentialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal

VEZI Politica de confidentialitate a datelor